Selecteer een pagina

Bierproeverij

Altijd al eens een ander biertje willen proberen dan de standaard Heineken of Hertog Jan? En gelijk meer leren over deze diverse dranksoort? Informeer eens naar de vele mogelijkheden van bierproeverijen. Wij verzorgen een complete proeverij, geheel aangepast naar uw wensen.

Uiteraard denken wij met u mee om uw bierproeverij onvergetelijk te maken. Ideaal voor een bijzondere avond met vrienden, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of bij uw studentenvereniging of sportvereniging. Maar ook voor de opwaardering van een rustige avond in uw café, kantine of restaurant. Tijdens de bierproeverij krijgen deelnemers zes bijzondere biertjes in een proefglas. Achter elk biertje zit een verhaal. Ook is er uitleg over proeven en hoe bier gebrouwen wordt.

 

Met een kleine quiz wordt uw kennis getest en is een leuke prijs te winnen. Uiteraard wordt er ook voor een bijpassend hapje gezorgd. Het aantal te proeven biertjes is in overleg aan te passen. Een aantal mogelijkheden voor een bierproeverij zijn de blindproeverij, de reis door Europa, een streekbierproeverij of een High Beer. Normaal verzorgt Houdt van bier een zeer gevarieerde proeverij van diverse biertypen. Maar bij bijvoorbeeld een blindproeverij kan ook gekozen worden voor één biertype van verschillende brouwerijen. Deze vorm wordt vaak gekozen bij een proeverij van bokbieren, maar kan uiteraard ook met pils, blond, dubbel, tripel of welk biertype dan ook.Ook kan er gekozen worden voor een proeverij met bieren uit een bepaald land of een bepaalde streek. Denk hierbij ook eens aan de trappistenbieren of de iets minder bekende abdijbieren.

Een bierproeverij is er, afhankelijk van de vorm en bieren, al vanaf 15 euro per persoon (bij minimaal 10 personen). Neem gerust contact op voor meer informatie en een passend aanbod.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan


Beste {Naam:|1}, U heeft aangegeven dat de proeverij op een andere locatie zal plaats vinden dan op het adres dat u hierboven heeft vermeld.

Vul a.u.b. onderstaand de gegevens in van de locatie waar de proeverij gehouden zal gaan worden.


* Verplicht veld

Een moment geduld aub.